Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021

Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2016 Divani Caravel Hotel

Χορηγοί

 • ΧΟΡΗΓΟΙ

Η BLUE VALUE είναι μία σύγχρονη εταιρεία πληροφορικής που δραστηριοποιείται στην παροχή ολοκληρωμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών και στην υλοποίηση υψηλού επιπέδου και ποιότητας έργων πληροφορικής. Αξιοποιώντας την εμπειρία και την γνώση που διαθέτουμε, στοχεύουμε στην παροχή λειτουργικών υπηρεσιών προσαρμοσμένων στις επιχειρησιακές ανάγκες των φορέων του Δημοσίου Τομέα καθώς και της Τοπικής και Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης.

OTS

Η OTS, με εμπειρία 25 χρόνων λειτουργίας, εγκαταστάσεις που ξεπερνούν τις 700 και χρήστες πάνω από 6000, εξειδικεύεται στην ανάπτυξη ολοκληρωμένων πληροφοριακών συστημάτων που καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες των Φορέων του Δημόσιου Τομέα. Κύριος στόχος, η ανάπτυξη μηχανογραφικών λύσεων, με γνώμονα την καινοτομία και την παροχή υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας για την αποτελεσματική λειτουργία των συνεργατών μας και την ταχύτερη και ποιοτικότερη εξυπηρέτηση των Πολιτών.

Η 01 SOLUTIONS HELLAS προσφέρει λύσεις σχεδιασμού, ανάπτυξης, υποστήριξης και ολοκλήρωσης συστημάτων λογισμικού στον Δημόσιο και Ιδιωτικό Τομέα, διαθέτοντας καινοτόμα προϊόντα υψηλής τεχνολογίας και προσφέροντας υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας. Ιδιαίτερα στο Δημόσιο Τομέα έχει υλοποιήσει πλήθος σύνθετων έργων πληροφορικής, τόσο με έτοιμα πακέτα λογισμικού όσο και με ανάπτυξη λογισμικού κατά παραγγελία.

 • ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ
 • ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 • COMMUNICATION CONSULTANTS

Η Verity Communications είναι η ανεξάρτητη και εξειδικευμένη εταιρεία που δημιουργήθηκε από ανθρώπους με σημαντική εμπειρία στον χώρο της επικοινωνίας. Η Verity ειδικεύεται στις αγορές της Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών, της Εκπαίδευσης, των Φαρμακευτικών & Ιατρικών Προϊόντων, Βιοτεχνολογίας & Κλινικών Μελετών, και των Μεταφορών & Logistics, προσφέροντας προγράμματα corporate/executive/internal communication, διαχείρισης εκδηλώσεων, product management, lead generation, storytelling & professional writing, διαχείρισης κρίσεων, digital marketing & social media, εξαγωγικού marketing κ.α.

 • ΧΟΡΗΓΟΣ ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΑΣ

Η Podium παρέχει διακεκριμένες υπηρεσίες διερμηνείας και μετάφρασης στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Η ομάδα μας, η οποία αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες διερμηνείς – μεταφραστές με πάθος για τη δουλειά τους και αδιαπραγμάτευτη δέσμευση στην ποιότητα, εγγυάται ακρίβεια και διαφάνεια. Η πορεία μας στο χώρο της διερμηνείας και της μετάφρασης έχει επιβραβεύσει την πίστη μας σ’αυτό που κάνουμε και τη συνεχή προσπάθεια να φανούμε αντάξιοι των απαιτήσεων της αγοράς και των πελατών μας.

 • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR

Conferience is an interactive web-app facilitating direct interactive possibilities among speakers and audiences for events such as: lectures, presentations, conferences, polling, training courses, seminars, focus groups, research & (executive) meetings.

 • ΧΟΡΗΓΟΙ
OTS
 • ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ
 • ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 • COMMUNICATION CONSULTANTS
 • ΧΟΡΗΓΟΣ ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΑΣ
 • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR